torsdag den 26. januar 2012

Hvis du møder en dame der danser banandans....

- ja så er det nok bare mig :O)

Jeg er kommet ud i den virkelige verden, og jeg er en del af det. Yay altså.
I mandags startede jeg i virksomhedspraktik, og det har bare gjort mig så glad, og træt. Pludselig er jeg en del af noget og kan fortælle nyt hverdag. Der er noget at stå op til og der er muligheder for at snakke med andre mennesker.

Det er hårdt med dejligt, for jeg er glad når jeg går seng. Jeg glæder mig hverdag til at komme afsted, og smilet sidder næsten kronisk i mit ansigt.

Den første dag følte jeg mig som et helt menneske da jeg kørte hjem, den anden dag var jeg for træt til at tænke. I går var jeg lykkelig og i dag tænkte jeg på dagen i morgen.

For 2½ år siden blev jeg gravid og blev sygemeldt fra uge 8 og resten af tiden, og så lige et års barsel. Ja så stod jeg uden job, og nu er det så 2½ år siden jeg sidst har arbejdet.

Jeg har gået hjemme og tænkt meget over det med at arbejde, og har brugt meget krudt på det. Indrømmer meget gerne at jeg helt havde glemt hvordan det er at være ude på arbejdsmarkedet, men nu kommer det frem ganske langtsomt. Det er hårdt at arbejde og få det hele til at hænge sammen, men det er det hele værd. At være en del af noget og føle at man kan, og ikke mindst giver det blod på tand til at finde et job. Jeg har været helt nede i sokkeholderne over ikke at kunne finde et job, og det har givet hakker i min selvtillid. Men kan allerede nu mærke at jeg tror mere på mig selv nu og tør tro at der er nogen der kan bruge mig.

Billeder kommer der ingen af, kun tanker. Nu vil jeg tage et tæppet over mig og lytte til vinden der suser uden for, mens jeg venter på sne og nyder varmen fra masseovnen.

Glædelig torsdag.

2 kommentarer:

  1. Så flott :-) Det er godt å komme seg ut litt og kjenne på hvordan det er å jobbe og sambarbeide med andre mennesker. Ja, man blir trøtt, men det er som regel en god trøtthet hvis de man jobber med er hyggelige mennesker og jobben er ok :-)

    SvarSlet
  2. Mange tak, jeg glæder mig som et lille barn til i morgen...

    SvarSlet